Echt verhaal “Mijn beste seks is gebeurd met de zwarte man”

Het gebeurde in Tenerife, waar we een week met de vriendin kwamen van Slushnaya Spring Moskou. Mijn humeur was demonisch. Aan de Eva brak ik het uit met een jonge man en wilde niet een minuut newfounded vrijheid verliezen. Op de eerste avond vingen we een taxi en vroegen ons om ons naar de Club Street te brengen in Las Americas.

In een half uur zijn we al in een levendige bar verzonden. Ik zwaaide in de klok r’n’b en voelde plotseling dat iemand mijn hand op mijn dij heeft gezet en sloot bij de dans. Palm was viagra kopen zwart als SMIN, en enorm. En, zoals ik later voelde, verschilden de uitstekende afmetingen niet alleen zij. “Je gaat cool”, “zei de partner in mijn oor. Ik draaide me om met het ontmoeten van uiterlijk, en zag een krachtige zwarte kerel. Zeer lang en groot, echte spierberg. Kort krullend haar, brede neus en wenkbrauwen. Schattig. “Bedankt, ik vind jou ook leuk,” antwoordde ik. En het was schone waarheid.

O’er in twee nachten.

Henri bracht ons naar huis. Wanneer een vriendin achter de deur van de villa verdween, vertraagde een nieuwe vriend me op de drempel en trok hem naar hem toe. Typisch, op dit moment, beroeren de mannen de kont of klimmen onder het T-shirt, maar dit met zo’n liefde pakte mijn gezicht in zijn handen, wat me leek dat we niet in het midden van de Afrikaanse nacht waren, maar bij de Station Parijs een minuut voor de scheiding voor altijd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Chat on whatspp!!
Scan the code