fbpx

Mensen zijn geen microgolven, ze kunnen geen gevoelens innemen en uitschakelen »Wat kan seks geven in vriendschap

Discussies over vriendschap tussen een man en een vrouw verliezen geen relevantie. Sommigen beweren dat het niet bestaat, anderen verzekeren zich in het tegenovergestelde, en anderen vonden een compromis – vriendschap met privileges. Wat leidt “vriendelijk” seks: tot het verlies van een vriend, het begin van sterke romantische relaties of voor seks zonder toewijding. Onze helden vertelden wat er gebeurde toen vrienden de grenzen van Frendzons oversteken.

Vriendschapsseks is seks zonder toewijding, maar soms gaat het in iets meer. Vooral als een van de partners in hem al een andere betekenis investeert.

Elena, 33 jaar

“We waren vrienden met school: waren klasgenoten. Hij was mijn beste vriend. Ik huilde, ze deed, verteld over zijn liefdes en vreugden en werd in het algemeen gedeeld door zulke dingen waarover zelfs een hechte vriendin niet vertelt. Na school waren we ingeschreven in hetzelfde instituut, maar bij verschillende faculteiten. En het hele studentenleven was elkaar. Vóór het afstuderen vroeg Lasha me een onverwachte vraag die alles ondersteboven draaide. “Len, en je begrijpt dat na de instelling, onze paden met jou zullen verspreiden, en we zullen elkaar niet vaak zien, om verjaardagen samen te brengen en naar verluidt te verwijderen?”Ik herinner me dan, grijnsde en zei dat zoiets niet kon. Maar zichzelf verdraaide constant deze angstaanjagende vraag in zijn hoofd.

Toen ik de documenten aan het instituut kwam ophalen, ontmoette ik Lesha daar en we gingen naar dineren in ons favoriete studentencafé. We waren stil, beiden waren enthousiast, maar Lesha “ontladen” sfeer: “Lena, jij bent mijn dichtstbijzijnde vriend. En ik heb erg haastig. Ik wil niet scheiden en lijkt van jullie mijn hele leven te houden “. Op dit punt doorboorde ik me zodra de pijl doorboorde: ik keek eerst rond, toen brak ik mezelf en besefte dat al die jaren hetzelfde voelde, maar om de een of andere reden wilde ik dit niet koppig merken. Onze eerste kus was zo vreemd met hem: het leek erop dat mijn brein nu zou ontploffen … en toen gebeurde het eerste geslacht: en het was een groot schild, na hem werd het duidelijk dat we niet langer zouden delen. Ik kon niet één ding begrijpen: hoe kun je vrienden zijn met een persoon zo vele jaren en voel je niet als een attractie? En dan na het eerste moment om te beseffen dat het helemaal gebeurt tussen een man en een vrouw? Dus geloof hierna door feromonen.

We zijn al 14 jaar getrouwd. Als je het mij vraagt, dan is er geen echtgenoot beter dan je beste vriend “.

Alexander, 38 jaar

“Met licht, ontmoetten we op de bodem van de geboorte van onze algemene vriend: ik werd getroffen door haar ongelooflijke krullende haar. Die avond rolde ik haar op en probeerde zelfs in een dronken fan te kussen, maar ze geerde me. Nadat we elkaar in algemene bedrijven hadden gezien en op de een of andere manier samen bij elkaar waren. Om eerlijk te zijn, heb ik altijd de hoop genoemd dat ze me met verschillende ogen zal kijken, en we zullen gaan ontmoeten. Dus gepasseerd acht jaar. Gedurende deze tijd had ik veel romans, en ze liet niet achter. Maar mijn dak werd gesloopt toen ze graag meldde dat hij getrouwd was. Ik had dit niet verwacht, ik was gebreken als kokend water. Lichten kunnen altijd op mij vertrouwen en, natuurlijk, ze had mijn advies nodig bij het kiezen van een jurk voor een bruiloft. Toen ze alles in het wit kwam in de winkel, trok ik mijn adem op en ik kon niets tegen haar zeggen. Kwam uit, rookte een paar sigaretten na elkaar, wachtte op het licht en gaf haar alles. Ik gaf toe dat ik haar vriend niet kon zijn, want ik zwaait naar haar compleet verschillende gevoelens en dat ik ondraaglijk zag hoe ze een ander trouwt. Haar reactie en het antwoord brak uiteindelijk mijn hart: “Sash, ik ken het al heel lang. Heb je me echt zo blind beschouwd??! Dat is de reden waarom ik al die jaren je toest dat je deel uitmaakt van mijn leven, maar ik wilde nooit onze relatie om seks te verwennen. Immers, dit gebeurt er met ons, je zou stoppen met zo trouw en toegewijd “. Ik hoorde van een vrouw die van de jaren hield dat ze dit alles kende en mijn gevoelens gebruikte. Ik ging niet naar de bruiloft en stopte elke communicatie met haar. Onze vrienden vertelden toen dat ze scheidde, maar ik was al oninteressant. Vriendschap tussen een man en een vrouw heeft geen punt “.

Varvara, 32 jaar oud

“Wij met mijn vriend Vanya hadden de meest coole relatie in de wereld. We hebben elkaar ontmoet op de universiteit en sindsdien hebben het niet onderdeel. Ieder van ons slaagde erin om een ​​familie en echtscheiding te krijgen, maar al die keer ondersteunden we elkaar voorzichtig. Tijdens de pandemie bleven we elkaar vaak met de nacht. Toen we wijnen werden en sliep – de klassieker van het genre. Ik wilde door de aarde vallen, maar het was klaar. Ik verzameld en ontsnapt en ontsnapt.

Daarna verhuisden we weg, stopte ik met het beantwoorden van zijn oproepen en berichten, en in de loop van de tijd en hij was het wel moe van dit alles. Dat is zo dom vanwege dronken seks, ik verloor een vriend. Misschien leidde ik mezelf als een hysterieuze patiënt, maar anders kon ik dat niet. Tot nu toe van de ene dacht dat we sliepen. Ik word in het koude zweet gegooid. Ik ben walgelijk en schaam me om het te onthouden. We hebben een gemeenschappelijke vriendenkring, en daarom kruisen we op verschillende bijeenkomsten, maar onze communicatie met Vanya is beperkt tot een formeel seculier gesprek. Nog steeds erg spijt van deze onzin “

Nika, 29 jaar oud

“Het kan me niet schelen, er is deze vriendschap tussen de verdiepingen of het is dat niet. Laat iedereen leven alsof het comfortabel is. Ik hou echt van mijn vriendschap met dimych. We kennen elkaar van 22 jaar oud – werkte samen stagiairs in één bedrijf. En sindsdien vervaagde op de een of andere manier geïnvesteerd: we hadden altijd iets te chatten, we hebben hetzelfde gevoel voor humor en we begrijpen elkaar met een half. Onze vrienden vertelden ons voor altijd dat we een paar zouden zijn, en wij, integendeel, ervan overtuigd dat we de vriendschap met romantiek niet wilden bederven. Maar toen we beiden moe waren van mislukte romans besloten: waarom slapen we niet gewoon met elkaar zonder toewijding. En we deden alles. We waren het erover eens dat als iemand van ons romantische gevoelens voor elkaar zal hebben, zullen we er onmiddellijk over vertellen. We hebben de coolste relatie in de wereld: vriendschap met privileges. Maar als een van ons uw crash ontmoet, zullen we nog steeds opgeven van privileges “.

Tatiana, 39 jaar

“Ik slaagde erin te trouwen, de geboorte aan kinderen en pas daarna besefte ik dat mijn naaste vriend van mijn dichtstbijzijnde vriend hield, die van 17 jaar kende. Misha en ik woonden in dezelfde tuin en we hadden één bedrijfsvrienden. We behandelden elkaar altijd heel hartelijk, verzorgd en onderhouden in moeilijke momenten. Dan was er een instituut, volwassen leven en romans. Misha vertelde over zijn meisjes en stelde me van elk van hen voor, en toen keek ik er naar uit om mijn mening te kennen, en ik had alles op dezelfde manier. Toen ik de toekomstige echtgenoot ontmoette, herkende de eerste Misha over de komende bruiloft. Hij was er altijd en steunde me. En ik reed zijn eerste oproep naar hem en was een steun toen ik door hem nodig had.

Zes maanden na onze bruiloft man, Misha ook getrouwd, en het leek erop dat alles

DELETE

in het leven geweldig is. Al snel maakte Boring (Heroin’s echtgenoot) een voorstel voor het werk, en we vertrokken naar Novosibirsk. Het was daar dat ik twee zonen heeft gebaard. Voor die 8 jaar woonde ik in Novosibirsk, was onze chat behoorlijk cool en zeldzaam, we zijn weggenomen van elkaar. En toen ik en mijn man en kinderen terugkeerde naar zijn geboortestad, was ik niet te vergaderen met oude vrienden: het was een tweede maand na terugkeer, en ik noemde niemand.

De eerste stap is gemaakt door Misha: “Hallo, Tanya! Waarom noemde je me niet meteen?! Laten we elkaar ontmoeten, ik heb gemist dat er geen stroom is “. We zaten vier uur in een café, gaf Misha toe dat hij gescheiden was en daarna geen serieuze relatie begon. Ik vertelde over mijn leven en over mijn prachtige jongens. Misha nodigde ons uit met haar man om aan zichzelf te geven, waar het hele algemene gezelschap naartoe ging, maar Boria weigerde me er een te gaan. Ik bracht de tijd perfect door met oude vrienden in de natuur. Misha en ik ga niet van elkaar weg, lachten veel en dwaasde. Na het terugkeren van huis lachte ik sterk, hoewel alles integendeel had moeten zijn: ik werd verdreven en rustte hoe het volgt. Toen gaf ik deze gevoelens geen waarde.

Een week later belde Misha me en vroeg om te ontmoeten: hij zei dat hij iets belangrijks voor me had. Ik was erg bang en onmiddellijk naar hem gehaast. We zaten voor een lange tijd in een café, ik smeekte hem om te vertellen wat het was, maar hij veranderde het onderwerp constant. Uiteindelijk, toen ik er al zeker van was dat hij een dodelijke ziekte had, waarover hij bang was om over te praten, heb ik het uitgesproken: “Als je het je nu niet vertelt, wat is er mis, wat is er aan de hand, en hoop ik niet meer mij!”We waren op dit punt op straat, wachtten op een taxi. Misha naderde me heel dichtbij, nam me mee door de schouders en met tranen spraken in mijn ogen: “Tan, ik zwijgt zoveel jaren en prijs viagra nu is het niet de beste tijd hiervoor, maar ik kan niet langer wachten op het juiste moment. . Ik hou nog meer van je. Altijd geliefd. Waardevoller ik heb niemand. Ik besefte dat mijn voeten van dit alles dronken waren, maar Misha pakte me op en kuste me, en ik antwoordde hem. Ik was bedekt met zo’n passie waarvoor ik me leek, ik was niet capabel. We konden niet tegenhouden, kwamen aan zijn appartement voor een taxi en alles gebeurde. Ik lachte, huilde, was waanzinnig blij en met het gevoel van schuld voor mijn man en kinderen die me op het gedeelte scheurden. Is al een jaar lang verstreken met een beetje na deze zaak, en ik stopte met communiceren met Misha. Ik weigerde categorisch dergelijke relaties voort te zetten, maar om te doen alsof we doorgaan met vrienden blijven, het was zinloos. Waarschijnlijk zijn we geen vrienden met hem nooit. Gewoon om de een of andere reden zag de liefde niet meteen, en toen was het te laat. Het was te laat voor mij

Mais dans la vie réelle, seuls 50% des répondants connaissent l’orgasme. Chaque dixième femme a partagé qu’elle ne pouvait pas atteindre l’orgasme pendant le sexe avec son mari. Les experts estiment qu’il s’agit d’explications et de facteurs qui empêchent la femme d’apprécier vraiment des relations sexuelles https://pharmaciefr24.com/cialis-generique-tadalafil/ un partenaire. Toutes les femmes ne savent pas comment atteindre un sommet de plaisir pendant le sexe, certains ne peuvent tout simplement pas se détendre en raison de complexes associés au manque de chiffres. Si tous ces problèmes éliminent, chaque femme mariée peut avoir du vrai plaisir de l’amour des mérites.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Chat on whatspp!!
Scan the code