Merk of Bruce tragisch verhaal van een jongen die groeide als een meisje

In 1965 verschenen twee tweelingjongens in de Canadese stad Winnipeg. Ze werden Brian en Bruce genoemd. Op het zicht waren ze gezonde kinderen, maar een paar maanden later merkte de moeder van de jongens op dat ze moeilijkheden hebben met urineren. Na het onderzoek bleek dat de reden hiervoor fimose was – een ziekte waarin het onmogelijk is om het hoofd van de penis bloot te leggen.

Artsen adviseerden om viagra drogist een ​​eenvoudige besnijdingsprocedure te maken – volgens artsen zal het jongens toestaan ​​om de kwantel voor altijd te vergeten. Bryan’s operatie verliep soepel, maar met Bruce ging er iets mis. Dientengevolge, of de nalatijken van de artsen, of de technische storing van de Bruce-apparaten een ernstige penisbranding ontving. Zo serieus dat de artsen werden gefokt door hun handen en gaf toe dat het herstellen van het seksuele lichaam volledig nauwelijks zal slagen. Ouders waren geschokt.

En in verwarring – wat nu te doen? Op zoek naar een antwoord struikelden ouders per ongeluk op een televisiethow waarin sommige John Mani deelnam. Hij deed een gewaagde verklaring over het veld en het geslacht, zei dat alle kinderen neutrale, schone lakens worden geboren en de maatschappij maakt hen jongens of meisjes.

Mani had veel ethisch controversiële opvattingen, waaronder incest en pedofilie, maar Rymerov stoorde het niet. Ze maakten zich zorgen over het lot van hun eigen kind.

Trouwens, de opvattingen van Mani paste goed in de retoriek van de tijd – de periode waarin vrouwen actief vochten voor hun rechten, tegen de traditionele rol van vrouwen.

Raymer keek hem als God aan. God die beloofde dat hij hun probleem zal oplossen. Mani bood aangeboden om Bruce te draaien. in het merk. Hef geen jongen en een meisje op.

De beslissing leek ideaal. Raimers werden gezien door de Geest en stemde ermee in met operationele castratie. Dus op 3 juli 1967 werd Bruce’s Boy een merk. Hij werd verwijderd door penis en creëerde een kunstmatige vaginale kloof.

Ouders met de baby laten naar huis gaan, strikt beleid om met het kind te praten dat hij een jongen werd geboren

cialis bestellen morgen in huis

.

Dus begon het project “John / Joanna”, die Mani in de oogleden moest verheerlijken.

Merken zijn

Problemen begonnen vanaf het allereerste begin, hoewel het moeilijk te zeggen is met waar ze echt mee verbonden waren. Janet herinnert zich dat toen ze probeerde een jurk op het merk te dragen, viel ze in Hysterics en brak hem hem. Janet dacht toen: “Oh God, ze weet dat ze een jongen is, en wil geen kleding dragen voor meisjes”.

In de jongere school over het merk brutaal, de collega’s, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan – zowel vrouw als heren.

Het merk moest regelmatig mani bezoeken in het bedrijf van zijn broer, waar de dokter haar leerde om “te gedragen als een meisje”. Volgens David (deze naam nam Bruce, toen hij ouder werd), bracht Mani zijn vreselijke experimenten met zijn broer door. Hij toonde kinderen gedetailleerde beelden van seksuele actie. ‘Hij zei me om mijn kleren te verwijderen, “vertelde David. – en dat deed ik niet. Ik stond daar gewoon en hij schreeuwde: "Niet!”Ik dacht dat hij me spotte, en niet behandeld. Stond daar en schudden “.

Raymer voerde aan dat Mani verder ging. Hij noemde dit “seksuele repetitie game”, waarbinnen de tweeling moest wennen aan hun rollen in seks en klaar zijn om ze in de volwassenheid uit te voeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Chat on whatspp!!
Scan the code