Punt, punt, stippen zijn de meest kleine erogene zones

Het is moeilijk te geloven dat moslim Maleisië iets op het gebied van seksologie kon openen. Maar in 1990, in de stad Ipoh, ontdekte een seksoloog met de naam Chua Chu Ann iets dat een echte roem in vrouwen over de hele wereld heeft veroorzaakt. Het was een nieuwe erogene zone. Ze zat in de topboog van de vagina en kreeg de naam “punt A”.

“Om volledig eerlijk tegen je te zijn, is een punt A een puur willekeurige ontdekking,” gaf Chuu toe. – Ik heb geprobeerd een eenvoudige manier te vinden om het mechanisme te stimuleren voor de release van smeermiddel, als traditionele therapie – verbaal – geeft vaak zwakke resultaten “.

EH, Chua, het belangrijkste – om te weten wanneer ze moeten praten tijdens seks, en wanneer het beter is om te klimmen. De onderzoeker wist dat het Point G vrouwen ejaculate helpt, en het kwam erover tegenover het idee dat er misschien vrouwen in de vagina nog er erogene zones zijn die extra smeermiddel zouden kunnen stimuleren.

Een van de patiënten stemde ermee in om Chua te helpen in deze moeilijke zoekopdracht. “Ik was erg verrast en was blij dat ze het ermee eens was. Ze verklaarde zelfs dat ze omwille van het leveren van andere vrouwen van lijden, ze het ermee eens was dat ik het zo vaak als nodig zou onderzoeken, totdat de beslissing dat we allebei op zoek zijn, “herinnert Chuu. En zelfs de vrouw van de wetenschapper had geen bezwaar tegen zo’n vreemde relatie van de onderzoeker en de patiënt.

“Toen ik vertelde dat ik een idee heb om vrouwen te helpen die lijden aan droogte van de vagina, en dat ik een gedurfde patiënt vond, is mijn vrouw gemakkelijk overeengekomen met wat ik mijn onderzoeksprogramma zou moeten lanceren. Ik ben blij dat ze een man van een breed beeld heeft “.

Chuu onderzocht de vagina van de patiënt gedurende drie maanden en kwam uiteindelijk de zone over de voormuur van de vagina, op een afstand van ongeveer 5-7 sildenafil kopen cm van de ingang, onmiddellijk na het ongelijke gedeelte van de “urethrale spons”. Nadat Chua zijn patiënt leerde om het punt A onafhankelijk te stimuleren, deelde de vrouw zijn vreugde met haar man.

In 1997 publiceerde Chua de resultaten van een meer grootschalige studie in het seksuele en relatie-therapieblad https://miguelhijano.es/la-mejor-guia-para-el-programa-de-medicamentos/. Ongeveer 270 vrouwen uit China, kwamen Maleisië en India vrijwillig overeen om te controleren of ze punten hebben. In sommige stimulering van dit gebied veroorzaakte de hydraterende van de vagina gedurende 5-10 seconden en het orgasme vond na een minuut letterlijk voor!

“Wanneer mensen me vragen of ik deze vreemde techniek in mijn persoonlijke leven gebruik, glimlach ik alleen maar met plezier. En mijn vrouw glimlacht zinvol. We willen dat mensen verliezen in guess “.

Wat te doen: Ga naar de achterkant en vraag om de wijsvinger in de vagina in te gaan, Palm opkijkt. Het is noodzakelijk om te stoppen met een diepte van ongeveer 7-8 cm, direct achter de urethrale spons, er zal een glad oppervlak zijn. Gefeliciteerd, je hebt een punt gevonden! Nu moet je haar strijken. Het zal een hoeveelheid smering toewijzen.

Mala Minder: punt u

En dit punt ligt buiten de vagina, of liever – boven de ingang ervan. Richt u, “taart”, slechts één centimeter met een diameter. Het bevindt zich op extra gevoelige stof rond de gangenkanaal.

Ondanks de grootte heeft het punt dat u heeft zijn eigen kenmerken. In het bijzonder, erectiestructuur. Dit betekent dat als je het plaatst met een enigszins vinger of tong, het punt dat je zult opzwellen, als een reddingsvest.

Roy Levin van de Universiteit van Sheffield in het Verenigd Koninkrijk presenteerde zijn voorlopige studie van het punt u. Levin verzamelde pornografische rollen en begon het punt u tijdens close-ups te observeren. Hij merkte dat het gedeeltelijk in de vagina gaat “wanneer de penis wordt geïntroduceerd en verschijnt opnieuw wanneer de opname is, dat is, beweegt tijdens Koitus”.

Dat was wat werd gezegd in het artikel in het tijdschrift “Experimentele en klinische endocrinologie”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Chat on whatspp!!
Scan the code