Waarom slecht sex verkort het leven

Ja, dit is geen wondermiddel van alle ziekten. En toch maken regelmatige orgasmes wonderen met het lichaam. En dit is niet alleen de verwijdering van stress, hulppijn met PMS en maandelijkse en uitstekende remedie voor slapeloosheid, maar zelfs meer verleidelijke voordelen.

Handige seks – betekent niet “Seks met alles wat beweegt”

Laten we het onmiddellijk eens zijn dat we seks van hoge kwaliteit noemen. Ten eerste is het seks dat tevreden brengt. Ten tweede, regelmatig. En, natuurlijk, niemand vraagt ​​om bekentenissen “voor gezondheid”. Dit alles wordt gezegd over veilige seks: AIDS en allerlei seksinfecties. Al dit chique effect zal worden teruggebracht tot nul. En verslaan veroorzaakte door de minnaar met een furieuze hoorndrager – ook.

Wat is het gebruik van plezier?

  • Dus, het blijkt, hoogwaardige seks leidt tot de levensduur. Studies hebben aangetoond dat mannen ten minste een paar orgasmen per week langer leven. Zoals vrouwen tevreden met hun seksleven.
  • Waarom? Omdat het orgasme positief van invloed is op veel interne organen en systemen. bijvoorbeeld, Vermindert het risico op het breken van borstkanker. Wetenschappers geloven dat het hele ding in oxytocine, dat opmerkt tijdens de excitatie en orgasme.
  • En nog steeds regelmatige seksuele ontlading Vermindert het risico op hartaanvallen en Handig voor de hersenen. Functionele MRI getoond toonde aan dat het vrouwelijke hersenen tijdens het orgasme meer zuurstof absorberen dan normaal – zoals tijdens het sporten. Met andere woorden, de hersenen zijn verzadigd met zuurstof, waardoor u duidelijker kunt denken.
  • Dit is uitstekend anesthetisch. Wetenschappers bevestigden dat een orgasme een natuurlijke analgeticum is, die niet alleen menstruatiespasmen vergemakkelijkt, maar ook het hoofd en andere pijn verwijdert. Overmatige reden om u eraan te herinneren dat “mijn hoofd pijn doet” – dit is geen excuus van seks en een ander motief dat ze doen.
  • Hormonale plons tijdens de climax handelt als Sedative (d.w.z. kalmerende en slaappillen). 32% van de vrouwen reageerde op de vraag “om welke redenen je masturberen?»Ze antwoordden dat het hen helpt te kalmeren en te slapen.
  • Misschien alleen vanwege deze eigenschap seksueel tevreden vrouwen er jonger uitzien dan hun jaren. Onderzoekers interviewden duizenden mensen op zoek naar 7-12 jaar jonger dan in feite, en het bleek dat bijna allemaal regelmatig orgasme, één of partner ervaren.

Dieet, opladen, seks

Sommige wetenschappers maken van deze conclusie: gezonde seks moeten op dezelfde manier worden behandeld als ochtendheffing. Dat wil zeggen, om het deel te nemen van het reguliere programma om het lichaam te verbeteren.

Bijvoorbeeld, Dr. Ivonna Fulbright adviseert: “Idealiter, doe het dagelijks. Misschien heb je op dit moment niet altijd tijd, maar waarom niet kopen kamagra proberen?”Ze beveelt aan dat het een investering is in zijn gezondheid.

Bovendien, volgens wetenschappers, de voordelen van het orgasme verkregen door onafhankelijk, evenzeer kamagra pillen kopen. Eenzaamheid – geen reden om zichzelf een prettige kans te ontnemen om zo natuurlijk en ongecompliceerd te verbeteren door.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Chat on whatspp!!
Scan the code